Produkte parafermaceutike Doreza
mbrojtëse
Produktet
parafarmaceutike
parfumerisë dhe kozmetikës,
artikujve të tjerë shtëpiakë
Më shumë
Maska  mbrojtëse Maska
mbrojtëse
Produktet më të
kërkuara në treg
● Material mbrojtës i shkallës së lartë.
● Dizajn stereoskopik me shumë shtresa.
Anti-Bacterial Te gjitha produktet slide-layer Anti-Virus
Produkte parafermaceutike Eliminon
99,9% të
viruseve
Dezinfektues
i duarve
i cili eliminon 99,9% të viruseve, baktereve
dhe mikroorganizmave në vetëm pak sekonda.
Me shumë

Menaxhimi i drejtë - Kompania e suksesshme

Produktet parafermaceutike, parfumerisë dhe kozmetikës, artikujve të tjerë shtëpiakë janë disa nga produktet që i ofron Kompania “Ardi Sh.P.K” ku ka një shtrirje në tërë territorin e Kosovës dhe synimi i saj është zgjerimi i tregut edhe vendet e rajonit dhe më gjerë.
Kompania parafarmaceutike “Ardi Sh.P.K” që nga themelimi kishte kaluar nëpër sfida dhe barriera të mëdha, por si rezultat i punës së palodhshme, suksesi ishte i pashmangshëm në këtë fushë. Për realizimin e qëllimit të tij, Kompania “Ardi Sh.P.K” përcaktoi objektiva të qarta dhe si qellim parësor ka fushën parafermaceutike.

Më shumë

Back to Top
Product has been added to your cart